Stem lijst 15

Stadsdeel Zuidoost

De Groenen Basis Piraten kandidaten voor Stadsdeel Zuidoost stellen zich voor:

1. Hedzer Soetekouw

"Na een verleden in de logistiek werk ik sinds 2019 in de GGZ. Ik kreeg de kans om een half jaar mee te draaien bij een mooi sociaal werkproject van Philadelphia en ben van daaruit aan de slag gegaan bij een supergezellige dagbesteding van Roads in Amsterdam Zuid-Oost genaamd 'De Rotonde'.
Naast deze vaste baan vind ik het leuk om als productie assistent te assisteren bij film- en fotoshoots. Een hele andere maar ook zeer interessante wereld."

2. Saira Sadloe

"Het ondersteunen van burgerrechten, directe democratie, databeveiliging, bescherming van persoonsgegevens, transparantie, vrijheid van kennis en informatie, goed toegankelijke onderwijs, universele gezondheidszorg en een stabiel basisinkomen. Dit zijn exact de steken die het huidige kabinet heeft laten vallen!
Het onrecht en de ellende kan ik niet langer aanzien. Ik wil verandering. Daarom ga ik de politiek in. Niet om met alle winden mee te waaien, maar juist om tegengas te geven. Niet om met de meute mee te gaan, maar juist om de kwetsbare burgers hun stem terug te geven. Daar waar anderen voor weg lopen, ga ik de strijd aan. Bij de Piratenpartij voel ik daadkracht en integriteit. De Piratenpartij is de enige partij die de aanval inzet tegen machtsmisbruik, corruptie, wanbeleid, structurele mensenrechtenschendingen en onrecht.
Met de Piratenpartij ben ik ervan overtuigd dat we de komende jaren veel veranderingen zullen brengen, en daar zal ik bij mee zijn! Ik zal mij inzetten voor een vrije informatiesamenleving en meer burgerparticipatie. Als een echte piraat zal ik mij vastbijten aan vastgeroeste dossiers. Als een echte piraat zal ik me mengen in de oorlog in de jeugdzorg. Ik zal onrecht bestrijden. Immers, ouders en kinderen hebben lang genoeg in angst geleefd. Mijn doel is een beter Nederland. Voor onszelf. Voor onze ouders. Voor onze kinderen. Mijn leidraad zijn mensenrechten, Europese wetten en de stem van de burgers, van jong tot oud!"

Benieuwd wie er in andere stadsdelen kandideren?

Campagne

Campagnevoeren vanuit je luie stoel

Je wilt campagne voeren, maar hebt niet veel tijd? Al vanaf 1 minuut kun je ons helpen tijdens de campagne! Kijk hieronder hoe je dan het beste kan helpen. Of je nu 1 minuut, of al je tijd investeert in de campagne, wij zijn jou dankbaar! Iedereen die meehelpt, is een campagneheld; zonder jullie redden wij het niet.

1 Minuut

  • Volg De Groenen Basis Piraten en onze kandidaten op social media;
  • Word lid van een van de drie partijen of overtuig iemand om lid te worden;
  • Doe een donatie!
    Je kan je donatie overmaken naar: NL90TRIO 0390999113 ten name van Piratenpartij Amsterdam o.v.v. GR22.

Donaties voor de De Groenen Basis Piraten zijn ook mogelijk via cryptovaluta. Doneren kan ook met de bitcoin of de e-gulden.
De adressen zijn voorzien van een zogenaamde adres QR code, zodat dit zonder fouten met een smartfoon of tablet kan worden ingelezen.
Volg de links bij de munten om te controleren of je donatie ontvangen is.

Bitcoin: bc1qzmp0g39y9r6xnuj38d0q6e9s0j33wshtjd6pqt

E-gulden: LP75oxzsDGBiyzbieHEz8N41Ze5KuiAvyA

15 Minuten

Laat in een kort filmpje weten waarom jij De Groenen Basis Piraten gaat stemmen, of vertel iets over één van onze standpunten. Vergeet niet De Groenen Basis Piraten te taggen, zodat wij het filmpje ook kunnen delen!

5 Minuten

  • Vertel je vrienden en familie waarom jij op De Groenen Basis Piraten gaat stemmen en waarom zij dat ook zouden moeten doen;
  • Hang een poster of vlag voor je raam. Binnenkort in de webshop of via afhaalpunt;
  • Noem je wifi netwerk “Stem_De_Groenen_Basis_Piraten”;
  • Tag De Groenen Basis Piraten in nieuwsberichten. Zoek naar nieuwsberichten waarvan jij denkt dat De Groenen Basis Piraten er iets over moet zeggen. Tag de De Groenen Basis Piraten (#StemDeGroenenBasisPiraten) op sociale media zodat we een groter publiek bereiken.

Poster en lijstnummer

Ons gezamenlijke lijstnummer is pas op 4 februari bekend, maar over de verkiezingsposter wordt uiteraard al ijverig gestreden...

Als je zelf aan de slag wilt kun je hier posters, logo's e.d. vinden.