Stadsdeel Centrum

De Groenen Basis Piraten kandidaten voor Stadsdeel Centrum stellen zich voor:

1. Ward van Riel

Analyticus en systeembouwer, verbinder. Dit in een tijd dat 't systeem een 'windows'-achtige blue-screen heeft.
"Ik ben een eenling, en wanneer ik iets doe, wil ik het graag goed doen of helemaal niet. Ik voorzie het geheel, en kan dan met een it-technsch diep en gefundeerd, oplossingsgericht raamwerk komen. Ik kan me verbinden met een groep en kan dienstbaar zijn wanneer ik dit grotere geheel en verhaal heb weten uit te leggen en toe te lichten aan de groep. Een verantwoording die ik graag aan ga en neem. Een stap, of beter nog: een sprong in 't diepe!"

2. Désirée Winkler

We wachten nog op de tekst van Désirée...

Ondersteuningsverklaringen

Om mee te kunnen doen aan de gemeenteraadsverkiezingen en de verkiezingen binnen de stadsdelen hebben we minstens 30 ondersteuningsverklaringen voor de gemeenteraad en 10 ondersteuningen per stadsdeel nodig.

Dat is in deze coronatijd een grotere uitdaging dan normaal, omdat het werven van ondersteuners op straat nu erg moeilijk is. Daarom vragen we via deze weg je hulp. Los van de reistijd naar je stadsdeelkantoor kost het vaak nog geen 10 minuutjes.

1. Download de H4-formulieren van je stadsdeel: Zuid, West, Noord, Nieuw-West, Centrum of Zuid-Oost.

We bedanken de mensen die voor de gemeenteraad en stadsdeel Oost hebben getekend.

(Voor Weesp zoeken we nog geschikte kandidaten)

Vul je naam in, maar (BELANGRIJK): zet nog niet je handtekening.

Let er bij het printen op dat de timestamp op het formulier staat. Dit gaat fout bij veel mensen die vanuit de browser zelf op print klikken in plaats van downloaden en dan printen.

2. Neem je H4-formulieren samen met je paspoort of identiteitskaart mee naar het gemeentehuis of stadsdeelkantoor. Je hoeft geen afspraak te maken. Zet pas in het bijzijn van de ambtenaar je handtekening en laat het formulier stempelen, meestal is alleen de laatste pagina voldoende. Neem het gestempelde origineel mee terug.

3. Scan je hele H4-formulier met handtekening en stempel in en mail deze naar formulieren@degroenenbasispiraten.nl. De ingescande formulieren moeten voor de kiesraad opnieuw geprint worden en soms zijn de scans niet van voldoende kwaliteit. Bewaar daarom voor de zekerheid je verklaring of lever deze in bij één van de coördinatoren of kandidaten die je kent.

Scan alle 4 de paginas (ook die waar geen stempel of handtekening op staat!)

Beschik jij niet over een printer/scanner maar wil je wel helpen? Mail dan maar formulieren@degroenenbasispiraten.nl

Benieuwd wie er in andere stadsdelen kandideren?

Campagne

Ons gezamenlijke lijstnummer is pas op 4 februari bekend, maar over de verkiezingsposter wordt uiteraard al ijverig gestreden...